BURÇAK PASTACIKLAR

  • Ekleyen:
    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
    Loading...
    BURÇAK PASTACIKLAR
    6
    kişilik
    20
    dakika

    Çok pratik bir pasta ama yiyenler bayıldı.Gerçekten çok lezzetli.İster muhallebisini evde hazırlayın, istersenizde hazır pasta kreması kullanın.Ben bu sefer hazır krema kullandım.Her iki türlüde birbirinden lezzetli oluyor … Eğer muhallebiyi evde hazırlayacaksanız; 1 su bardağı süt,2 yemek kaşığı dolusu un,yarım su bardağı tozşekeri bir tencerede karıştırarak pişirin. Ocaktan alıp 1 çorba kaşığı margarin ve yarım paket vanilya ekleyip mikserde iyice çırpıp kremayı pürüzsüz bir kıvama getirin.İyice soğuttuz kremayı tarifte kullanabilirsiniz.

    Ben pastacıkların yarısını hindistan cevizine yarısını da rendelenmiş çikolataya buladım.İkiside harika oldu.Ama dileyen tamamını hindistan cevizli veya çikolatalı yapabilir 🙂

    Burçak Pastacıklar

    BURÇAK PASTACIKLAR

    Malzemeler: 3 kutu burçak bisküvi

    Yarım su bardağı süt

    1 paket hazır pasta kreması (dr. oetker vanilyalı)

    Kremayı hazırlamak için pakette yazan miktarda süt

    1 kase hindistan cevizi

    Dilerseniz rendelenmiş çikolata

    Yapılışı: Pasta kremasını paketin üzerinde yazdığı gibi hazırlayın .(veya muhallebi hazırlayın)

    Bisküvilerden birini bir kaseye aldığınız süte hafifce batırıp üzerine bolca krema sürün.Bir tane daha bisküvü alıp süte hafifçe bulayın ve diğer bisküvinin üstüne kapatıp hafifçe bastırın.

    burçak pasta yapımı

    Hindistan cevizine (veya rende çikolataya) her yanını bulayıp servis tepsisine alın.Tüm bisküvilere aynı işlemi uygulayın.Pastacıkları en az dört saat buzdolabında dinlerin.Bir gece beklerse daha Lezzetli oluyor.Afiyet olsun.

    burçak pasta

    burçak bisküvi pastası

     

    Malzemeler

    Yapılışı